Φροντιστήριο Αγγλικών I STUDY----οδός Λ.Βύρωνα-Δ.Σκάμη,,Τ.Κ.27053----Λεχαινά Ν.Ηλείας----Τηλ. : 6974106182----Καλώς ήρθατε.!!!

Φροντιστήριο Αγγλικής Γλώσσας I STUDY

Το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αγγλικής Γλώσσας I STUDY βρίσκεται στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης ,στην έδρα του Δήμου που είναι τα Λεχαινά. Λειτουργεί 10 χρόνια.Eίναι υπερήφανο για την υψηλού απαιτήσεων προσφορά του στο χώρο της ξενόγλωσσης

εκπαίδευσης στους μαθητές και ενήλικες όλων των ηλικιών.Η πείρα,η άριστη κατάρτιση,η συνεχής ενημέρωσή μας στις νέες μεθόδους διδασκαλίας και η αγάπη μας προς τις ανάγκες του παιδιού,του εφήβου και του ενήλικα,στόχος για την άριστη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

It feels just like a magazine.

Γνώση και Ψυχαγωγία

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μου παιδιά, αγαπητοί μου συνάδελφοι φέτος κλείνουμε 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας!Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι όλοι μας δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, οι καθηγητές, τα παιδιά αλλά και οι γονείς των οποίων η συνεργασία και βοήθεια ήταν πολύτιμες.

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό,το ιδιαίτερο δυναμικό των παιδιών μας και το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη των γονέων σε όλα αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας προτεραιότητά μας.Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο! Σε όλους εσάς λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ!

It feels just like a magazine.

Νηπιακά τμήματα εκμάθησης Aγγλικών

Η διδασκαλία μίας ξένης γλώσσας είναι σημαντικό να ξεκινήσει από τα πρώτα βήματα του παιδιού, με τρόπους και εκπαιδευτικές μεθόδους που θα εντάσσουν το παιδί ομαλά και ευχάριστα στη εκπαιδευτική διεργασία με οδηγό το παιχνίδι.

Από την φετινή εκπαιδευτική χρονιά εντάσσουμε στο πρόγραμμα σπουδών μας μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-5 ετών). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

TOEFL

Προετοιμασία υποψηφίων για TOEFL καθώς και τμήματα ενηλίκων τώρα πλέον και on line. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο e mail norapimpas@yahoo.gr

Προετοιμασία υποψηφίων για TOEFL καθώς και τμήματα ενηλίκων τώρα πλέον και on line. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο e mail norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

Εκμάθηση Ρωσικής γλώσσας

Από την φετινή σχολική χρονιά πλέον προσφέρουμε και τμήματα εκμάθησης ρώσικης γλώσσας για παιδιά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

Από την φετινή σχολική χρονιά πλέον προσφέρουμε και τμήματα εκμάθησης ρώσικης γλώσσας για παιδιά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε κατά την περιήγηση στο ιστολόγιό μας..
Σας ευχαριστούμε!!!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Καινοτομίες Istudy

 


ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ
Τα τελευταία χρόνια η εκπαίδευση και η διδασκαλία με την χρήση Η/Υ είναι πλέον γεγονός. Ένα ιδιαίτερο αξιόλογο παράδειγμα αποτελεί το IWB (interactive white board), ένα εργαλείο το οποίο μετατρέπει έναν απλό πίνακα σε μια διαδραστική οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή. 


Τι μας προσφέρει η διαδραστική οθόνη;
Θεωρούμε ότι το εν λόγω εργαλείο συμβάλλει καθοριστικά στο να γίνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον κυρίως όμως πιο άμεσο κινητοποιώντας τα παιδιά για διαρκή συμμετοχή. Είναι πλέον γεγονός ότι οι νέες τεχνολογίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας εμπειρίας. Ιδίως δε τα παιδιά έχουν αναδειχτεί ιδιαίτερα αξιόλογοι χειριστές αυτών και κατά συνέπεια είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν οι δεξιότητές τους αυτές στην εκπαιδευτική διεργασία.
Το εκπαιδευτικό εργαλείο IWB διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα πολυμέσα (audio, video & animation) κεντρίζει τις αισθήσεις των μαθητών / ακοή και όραση/ και κατά αυτόν τον τρόπο τα μαθήματα γίνονται πιο κατανοητά και αποτυπώνονται στην μνήμη τους με ζωντανά παραδείγματα. Όλα γίνονται με ένα απλό κλικ στην οθόνη διατηρώντας αμείωτη την προσοχή των μαθητών καθώς και το ενδιαφέρον τους. 


Η διαδραστική οθόνη (IWB) δίνει την ευκαιρία για:
  • Μεγαλύτερη συμμετοχή από την πλευρά του εκπαιδευόμενου στην εκπαιδευτική διεργασία
  • Ενίσχυση των προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων
  • Βελτίωση των listening & speaking skills
  • Έναν ευχάριστο και ενδιαφέρον τρόπο για επανάληψη της διδαχθείσας ύλης
  • Επαναληπτικά tests
    Ενώ επίσης
  • Η ανάγκη για να κρατάει ο εκπαιδευόμενος σημειώσεις μειώνεται στο ελάχιστο
     

 

Η ομάδα του κέντρου ξένων γλωσσών iStudy, κατανοεί την ανάγκη για την τελειότητα στην ποιοτική εκπαίδευση. Κατανοούμε την ανάγκη σας να έχετε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στο δρόμο για την ακαδημαϊκή επιτυχία! Για αυτό και για άλλη μια φορά πρωτοπορούμε και εφαρμόζουμε τη Διδασκαλία εξ αποστάσεως.

Εάν λοιπόν δεν μπορείτε να έρχεστε στο Κέντρο  μας για μάθημα, μπορείτε να εγγραφείτε σ΄ένα τμήμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Το iStudy προσφέρει τμήματα TOEFL και basic English online για ενήλικες. Για την παρακολούθηση, δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις υπολογιστή.  Χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία όπως γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και ψηφιακή κάμερα,  οι εκπαιδευόμενοι, μέσω ειδικής διαδραστικής πλατφόρμας, μπορούν να κάνουν μαθήματα με έμπειρους καθηγητές.
Κάθε τμήμα περιλαμβάνει:
·         Ολοκληρωμένα μαθήματα Αγγλικών
·         Διδασκαλία από καθηγητές Αγγλικών εξειδικευμένους στην online διδασκαλία
·         Παραγωγή προφορικού λόγου μέσω τηλεδιάσκεψης
·         Online συνεργασία με τον καθηγητή και τους συμμαθητές σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο

 
Νηπιακά τμήματα εκμάθησης Aγγλικών
Η διδασκαλία μίας ξένης γλώσσας είναι σημαντικό να ξεκινήσει  από τα πρώτα βήματα του παιδιού, με τρόπους και εκπαιδευτικές μεθόδους που θα εντάσσουν το παιδί ομαλά και ευχάριστα στη εκπαιδευτική διεργασία με οδηγό το παιχνίδι. Μέσα από ξενόγλωσσα παιχνίδια, τραγούδια και δραστηριότητες, οι μικροί μας μαθητές, μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της αγγλικής γλώσσας, αποκτώντας μοναδικά εφόδια που θα τους συνοδεύουν για όλη τους τη ζωή!
Η μέθοδος που ακολουθούμε  (μαζί με παιχνίδι, χορό και τραγούδι, ζωγραφική, θέατρο, προβολές σε διαδραστικούς πίνακες κ.α)  προσεγγίζει το παιδί με μεγάλη προσοχή, κινητοποιεί  τη φαντασία, τις δυνατότητες του ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες προκειμένου το παιδί να  αγαπήσει την αγγλική  γλώσσα και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στη συνέχεια των σπουδών του.
Ο χώρος όπου διεξάγονται τα μαθήματα είναι κατάλληλος και ασφαλής για αυτές τις δραστηριότητες ενώ η διδασκαλία διεξάγεται από native speaker
Μέσα από αυτό το τμήμα οι μικροί μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τη δεξιότητα:
·         κατανόησης προφορικού λόγου
·         παραγωγής προφορικού λόγου