Φροντιστήριο Αγγλικών I STUDY----οδός Λ.Βύρωνα-Δ.Σκάμη,,Τ.Κ.27053----Λεχαινά Ν.Ηλείας----Τηλ. : 6974106182----Καλώς ήρθατε.!!!

Φροντιστήριο Αγγλικής Γλώσσας I STUDY

Το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αγγλικής Γλώσσας I STUDY βρίσκεται στο Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης ,στην έδρα του Δήμου που είναι τα Λεχαινά. Λειτουργεί 10 χρόνια.Eίναι υπερήφανο για την υψηλού απαιτήσεων προσφορά του στο χώρο της ξενόγλωσσης

εκπαίδευσης στους μαθητές και ενήλικες όλων των ηλικιών.Η πείρα,η άριστη κατάρτιση,η συνεχής ενημέρωσή μας στις νέες μεθόδους διδασκαλίας και η αγάπη μας προς τις ανάγκες του παιδιού,του εφήβου και του ενήλικα,στόχος για την άριστη εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

It feels just like a magazine.

Γνώση και Ψυχαγωγία

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μου παιδιά, αγαπητοί μου συνάδελφοι φέτος κλείνουμε 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας!Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι όλοι μας δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, οι καθηγητές, τα παιδιά αλλά και οι γονείς των οποίων η συνεργασία και βοήθεια ήταν πολύτιμες.

Το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό,το ιδιαίτερο δυναμικό των παιδιών μας και το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη των γονέων σε όλα αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας προτεραιότητά μας.Κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο! Σε όλους εσάς λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ!

It feels just like a magazine.

Νηπιακά τμήματα εκμάθησης Aγγλικών

Η διδασκαλία μίας ξένης γλώσσας είναι σημαντικό να ξεκινήσει από τα πρώτα βήματα του παιδιού, με τρόπους και εκπαιδευτικές μεθόδους που θα εντάσσουν το παιδί ομαλά και ευχάριστα στη εκπαιδευτική διεργασία με οδηγό το παιχνίδι.

Από την φετινή εκπαιδευτική χρονιά εντάσσουμε στο πρόγραμμα σπουδών μας μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-5 ετών). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

TOEFL

Προετοιμασία υποψηφίων για TOEFL καθώς και τμήματα ενηλίκων τώρα πλέον και on line. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο e mail norapimpas@yahoo.gr

Προετοιμασία υποψηφίων για TOEFL καθώς και τμήματα ενηλίκων τώρα πλέον και on line. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο e mail norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

Εκμάθηση Ρωσικής γλώσσας

Από την φετινή σχολική χρονιά πλέον προσφέρουμε και τμήματα εκμάθησης ρώσικης γλώσσας για παιδιά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

Από την φετινή σχολική χρονιά πλέον προσφέρουμε και τμήματα εκμάθησης ρώσικης γλώσσας για παιδιά και ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6974106182 καθώς και στο email : norapimpas@yahoo.gr

It feels just like a magazine.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε κατά την περιήγηση στο ιστολόγιό μας..
Σας ευχαριστούμε!!!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τάξεις-Προγράμματα Σπουδών Istudy

 
Στην παρακάτω ενότητα μπορείτε να δείτε τις τάξεις όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί με βάση το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας καθώς και τα βιβλία που χρησιμοποιούμε για την κάθε τάξη.Για τα περισσότερα βιβλία υπάρχει ενδεικτικό ,οπτικοακουστικό υλικό.

NURSERY 4-5 ετών       

Μέσα από ξενόγλωσσα παιχνίδια, τραγούδια και δραστηριότητες, οι μικροί μας μαθητές, μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της αγγλικής γλώσσας, αποκτώντας μοναδικά εφόδια που θα τους συνοδεύουν για όλη τους τη ζωή!
Η μέθοδος που ακολουθούμε  (μαζί με παιχνίδι, χορό και τραγούδι, ζωγραφική, θέατρο, προβολές σε διαδραστικούς πίνακες κ.α)  προσεγγίζει το παιδί με μεγάλη προσοχή, κινητοποιεί  τη φαντασία, τις δυνατότητες του ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες προκειμένου το παιδί να  αγαπήσει την αγγλική  γλώσσα και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στη συνέχεια των σπουδών του.

PRE-JUNIOR 5-7 ετών


Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την ξένη γλώσσα μ΄ έναν ελκυστικό τρόπο, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, με έμφαση στην ομιλία και τα πρώτα του βήματα στο γράψιμο. . 
Μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα, με τα βιβλία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μικρά παιδιά μέσα από παιχνίδια, μουσική, κινούμενα σχέδια, ζωγραφική και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες για αυτήν την ηλικία. Ο στόχος είναι η αγάπη για την ξένη γλώσσα και να αποκτήσουν μια βάση για περαιτέρω δημιουργική μάθηση .



JUNIOR 7-9  ετών



Αυτές οι δύο κατηγορίες προσφέρονται για μια καλή αρχή στην εκμάθηση. Αυτή επιτυγχάνεται με την εφαρμογή μιας επικοινωνιακής μάθησης μέσα από τη συνεχή εναλλαγή των δραστηριοτήτων στην τάξη. Οι μαθητές σταδιακά αρχίζουν να διαβάζουν και να γράφουν με ευχέρεια και να μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να χρησιμοποιούν τις βασικές δομές και το λεξιλόγιο της αγγλικής γλώσσας. 


SENIOR 10-14 ετών


Ο κύριος σκοπός αυτών των κατηγοριών είναι η εμβάθυνση των γνώσεων των μαθητών στη γραμματική και το λεξιλόγιο που γνωρίζουν μέχρι στιγμής. Αυτή η κατηγορία, προετοιμάζει τους μαθητές για τα πιστοποιητικά γλωσσαμάθειας.


EXAM CLASSES


Ι. Πρώτος κύκλος
Οι μαθητές καλύπτουν σε τμήματα τα επίπεδα Β1, Β2, στο τέλος του οποίου δίνουν εξετάσεις για το FCE (First Certificate in English, University of Cambridge), το ECCE (Certificate of Competency in English, University of Michigan), PTE Pearson, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Β2, ή το TOEIC.


II . Δεύτερος κύκλος
Μετά την πιστοποίηση του επιπέδου Β2, οι μαθητές ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στα δύο επόμενα επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο, C1, περιλαμβάνει (προαιρετικά) προετοιμασία για τα πτυχία CAE ( Certificate of Advanced English , University of Cambridge ), Α LCE ( Advanced Level Certificate in English , University of Michigan ), PTE Pearson level 4, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, και ΤΟΕΙC . Το δεύτερο επίπεδο , C2, περιλαμβάνει προετοιμασία για τα πτυχία CPE (Certificate of Proficiency in English, University of Cambridge ), ECPE (Certificate of Proficiency in English , University of Michigan ), PTE Pearson level 5 και TOEIC.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ι. Πρώτος κύκλος
Οι φοιτητές και ενήλικες καλύπτουν σε εντατικά τμήματα τα επίπεδα elementary, intermediate και Β2, C1 και C2 στο τέλος του οποίου δίνουν εξετάσεις για τα αντίστοιχα πτυχία. Τα τμήματα αυτά είναι διεξάγονται και on line
 
ΤΜΗΜΑΤΑ TOEFL

Το TOEFL που βασίζεται στο Internet Test (iBT) είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξέταση για εισαγωγή σε περισσότερα από 7300 πανεπιστήμια και ιδρύματα στον κόσμο, και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα είναι άκρως σημαντικό όχι μόνο για σας, αλλά και για μας. Επειδή η επιτυχία σας είναι δική μας! 
Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνει δύο θέματα έκθεσης και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα  κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου.
Τα τμήματα αυτά είναι διεξάγονται και on line
 
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
  Κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται εντατικά τμήματα όλων των επιπέδων. Στα καλοκαιρινά εντατικά μαθήματά μας αξιοποιείτε το καλοκαίρι σας αποδοτικά χωρίς να χάνετε τις διακοπές σας γιατί καλύπτετε την ύλη μιας ολόκληρης τάξης. Οι μαθητές αποδίδουν από την στιγμή που δεν έχουν άλλες σχολικές υποχρεώσεις. Στο τέλος της θερινής περιόδου διεξάγονται πάντοτε και ανεξαρτήτως επιπέδου, εξετάσεις πιστοποίησης εξασφαλίζοντας την σωστή εμπέδωση της διδασκόμενης ύλης.